Om Os

OM OS
Hvorfor startede Mjolnir ?

Det hele startede med et hobbyprojekt og en stor passion for bier, de er ekstremt fascinerende væsener. Måden de kommunikerer og samarbejder på, og så er de enormt dygtige til at bestøve frugttræer og planter. Så vi startede egentlig ud med en enkelt bistade, som så hurtigt blev til flere og flere. Pludseligt stod vi med en masse honning og frugt og grønt – mere end vi kunne spise eller sælge. Og hvad gør man ved alt det som naturen gav os? Vi bryggede selvfølgelig mjød!
Mange forsøg blev sat over i mindre portioner og som årene gik, stod vi med en masse mjød som faktisk smagte helt fantastisk. Vi tog nogle prøver af det og tog af sted mod det næste og nærmeste vikingmarked for at se om det vi havde brygget var noget danskerne elskede eller om det kun var vores smagsløg der kunne lide dem.
Bilen blev godt pakket (troede vi) og vi var nu klar til at sælge ud.
Vi mente jo, at vi havde nok med, men blev ret så overrasket over hvor ekstremt populært vores produkter var – ALT VAR UDSOLGT.
Vi indså, at vi måtte op i nogle større mængder, og herfra har det taget fart med udvidelser af bygninger og mange flere tønder.
Mjød tager et år at lave, fra vi sætter det over, til det er klar til at hælde på flasker.
Men på trods af de mængder vi er oppe at lave, bliver alt vores mjød håndbrygget  med kærlighed og INGEN TILSÆTNINGSSTOFFER (Hverken gærstop, klaringsmiddel mm)
Vi skynder os ikke med bryggeriet af vores mjød eller andre produkter, derfor vil du også opleve at det ikke er altid at vi har alle varianter på lager. Vi lader hellere mjøden få den tid den skal have, end at sælge et ikke færdigt produkt.
Men hvad er tanken bag vores andre naturprodukter ?
Alt det gode kommer jo fra naturen, så hvorfor ikke få det bedste ud af det og lade det forblive naturligt?
Rigtig mange af de produkter vi kan købe i alm forretninger i dag, er fyldt med E-nummer og ting man faktisk ikke aner hvad er.
I vores produktion undgår vi alt det der hedder tilsætningsstoffer og laver rigtig mange ting fra bunden af selv.
Alle de forskellige smagssammensætninger vi har kommer af, at vi nyder og har det sjovt med, at se hvor langt vi kan skubbe de naturlige smage – Vi har endnu ikke fundet grænsen.
Vores kakao honning som smager hen af nøddecreme eller vores honning med lime som smager hen af astronaut is! Det er helt vildt, hvad vores natur kan give os af smagsoplevelser, det er derfor vi elsker den.
Vores krydder salte har fået god smæk på smagen, dog så ikke overdriv med mængden for, at frembringe smagen fra krydderierne i salten, da det trods alt er en salt. Men den er til for, at frembringe nogle af de noter vi har blandet salten med.
Vi vil rigtig gerne dele ud af vores viden, så derfor holder vi også ofte kurser i fremstilling af mad mm kun ved brug at naturlige råvare.
Er du over 18 år ?
Pga alkohold på siden skal du være 18 år for at tilgå siden