Hvorfor startet vi Mjolnir ?
Det startet enlig med et enkel bistade, som så hurtig blev til flere. Bier er ekstrem fascinerende dyr. Måden de kommunikere og samarbejder på og så er de rigtig gode til at bestøve vores frugttræer og planter. Så lige pludselig stod vi med en masse honning og frugter mm. Og hvad gør man ved alt det ? Man brygger selvfølgelig mjød !
Mange forsøg blev sat over i mindre portioner og som årene gik, stod vi lige pludselig med en masse mjød som faktisk smagte rigtig godt. Hmm hvad gør man lige når man har mere mjød end man selv kan nå at drikke. Vi tager prøver selvfølgelig at tage det med på viking marked.
Bilen blev godt pakket og nu var vi klar til at sælge noget af det, så vi drog afsted.
Vi syntes enligt at vi havde meget med, men blev ret overrasket over hvor populær det var, så bilen var faktisk tom da vi tog hjem, alt var udsolgt.
Her kunne vi godt se at vi måtte op i noget større portioner og herfra har det taget fart med udvidelser af bygninger og mange flere tønder.
For det er sådan, at mjød tager et år at lave fra vi sætter det over, til det er klar til at hælde på flakser.
Men på trods af de mængder vi er oppe at lave, så bliver alt vores mjød håndbrygget og med kærlighed.
Der bliver ikke tilsat gærstop eller klaringsmiddel eller andre tilsætningsstoffer.
Derfor vil i også opleve at det ikke er altid at vi har alle varianter på lager, for hvis mjøden ikke er klar, så lader vi den hellere få lidt længere tid.
Men hvad er tanken så bag vores andre natur produkter ?
Jo ser i. vores tankegang er, at alt det gode kommer fra naturen, så hvorfor ikke få det bedste ud af det.
Rigtig mange af de produkter vi kan købe i alm forretninger i dag, er fyldt med E-nummer og ting man faktisk ikke aner hvad er. Hvorfor ?
Vi forsøger i vores dagligdag at undgå alt dette og laver rigtig mange ting fra bunden af selv.
Nogle af disse ting har vi så valgt at sætte i produktion, vi syntes det er sjovt at finde smagssammensætninger af ting fra naturen.
Har i f.eks. prøvet vores kakao honning som smager hen af nødecreme eller vores honning med lime som smager hen af astronaut is.
Vores krydder salte har fået god smæk på smagen, dvs. man skal ikke overdrive med doseringen for at få f.eks. smagen af chili med.
Vi vil rigtig gerne dele ud af vores viden, så derfor holder vi også ofte kurser i fremstilling af mad mm kun ved brug at naturlige råvare.
Er du over 18 år ?
Pga alkohold på siden skal du være 18 år for at tilgå siden